De praktijk

 

Bij binnenkomst in Ton Pho ziet en merkt u het meteen: de ruimte is sfeervol gedecoreerd en straalt rust uit. Het is of u een ander wereld binnenstapt. De tafel in de receptie is een 600 jaar oude massage tafel uit India. Wij gebruiken bewust natuurgeluiden ipv muziek. Alle elementen in onze zaak versterken elkaar om tot totale ontspanning te komen. Hier hebben wij bewust voor gekozen omdat de meeste klanten deze rust nodig hebben. De ruimten zijn zo goed mogelijk geïsoleerd zodat u het lawaai van de stad achter u laat. De receptie is gescheiden van de behandelruimte, zodat u niet hoort wanneer er een nieuwe klant binnenkomt Dit is om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk uit uw ontspanningsroes komt en u zo lang mogelijk onafgebroken geniet en oplaadt. Na de behandeling serveren wij u een plateau met water thee en fruit en kunt u nog even nagenieten voordat u weer de hectische wereld in stapt.

Bij Ton Pho is er meer dan alleen genieten: de stevige, therapeutische massages zorgen er voor dat uw lichaam aan het werk wordt gezet om weer in balans te komen. Stress is een van de meest voorkomende klachten die nadelig effect hebben op uw lichaam, maar ook op uw geest. Stress zorgt vaak voor een verkeerde doorbloeding waardoor u (te laat) pijn en/of een branderig gevoel krijgt. Een combinatie van traditional thai massage met hot oil, eventueel versterkt met kruiden stempels, pakken deze klachten goed aan. U betaalt daarvoor niets extra's                                                                                                                                                                                                                          

Om uw behandeling te ondersteunen kunt u gebruik maken van de infra rood sauna. Deze wordt vooral gebruikt als voorbehandeling bij spierpijn en stress, maar ook om gewoon lekker op te warmen voordat u behandeld wordt. De infrarood dringt snel diep in de huid die daardoor snel opwarmt. Hierdoor worden de spieren soepeler en hebben de behandelingen een sterker effect.

Na afloop kunt u gebruik maken van de douche, om daarna weer fris naar kantoor of huis te stappen.

Ton Pho is 7 dagen per week geopend van 11.00 uur tot 20.00 uur.