Behandelingen

 

U kunt keuze maken uit verschillende behandelingen, van rustig en relaxed tot stevig. Vooraf wordt dat met u afgestemd, zodat we er zeker van zijn dat u de juiste behandeling krijgt die bij u past. Wees er op voorbereid dat, indien nodig, de massages stevig kunnen zijn en niet altijd prettig. Bedenk dan wel dat het is om uw lichaam weer in balans te krijgen; het is dus voor een goed doel.

                                                                                                                                               

Alle behandelingen zijn inclusief de producten. U betaalt dus niets extra's.

Several massages: €35 voor 30 minutes

                       €45 voor 45 minutes

                                €60 voor 60 minutes 

                                €75 voor 75 minutes

                            €90 voor 90 minutes

  • Thai traditional massage
  • Stronger massage
  • Therapist Massage
  • Anti stress (with oil)
  • Shoulder - Neck - Head massage
  • Foot open energy massage
  • Relaxing (with hot oil)
  • Relaxing (with hot herb)

(*) Een combinatie is ook mogelijk

 

 

 

### Met grote bedrijven kunnen afspraken worden gemaakt ###

 

 

 

 

Methoden

Thaise massage is net als bijvoorbeeld acupunctuur een methode om het lichaam te genezen bij ziekte en onbalans. Het is een oude Thaise geneeskunst die samen met spirituele krachten, kruiden en voeding zieke mensen kan genezen en gezonde mensen gezond kan houden.

 

Geschiedenis en herkomst van Thaise massage 

De oorsprong van Thaise massage brengt ons meer dan 2.500 jaar terug in de geschiedenis. Boeddhistische monniken hebben deze vorm van geneeskunde in Thailand geïntroduceerd. Het Boeddhisme omarmt het holistische idee van samenhang en harmonie tussen lichaam en geest. De Thaise massage is dan ook onderdeel van de eeuwenoude Thaise medische en spirituele traditie.

 

Eeuwenoude massagetechnieken 

De technieken van Thaise massage zijn van generatie op generatie doorgegeven. Deze massagetechnieken zijn voor het eerst afgebeeld op palmbladeren. Om te voorkomen dat de historische kennis van de Thaise massage verloren zouden gaan, gaf Koning Rama III in 1832 de opdracht de overblijfselen van deze traditie vast te leggen in steen. Deze gegraveerde stenen worden bewaard in de tempel Wat Pho in Bangkok waar je ook de grootste liggende gouden Boeddha ter wereld kan bewonderen.

 

Extra's

U krijgt bij ons na afloop speciale Chinese thee en fruit om uw lichaam te helpen de afvalstoffen die vrijkomen, af te voeren.

 

Aanbiedingen


## Een leuke persoonlijke kado-tip: een Gift Voucher. U bepaalt zelf het bedrag dat u wilt schenken ##